Koszyk Twój koszyk jest pusty ...

Kategorie

Zmiana języka

PolskiAngielski

Waluta

Producenci

ENZYMY PRZEMYSŁOWE

Dodatkowe opcje przeglądania
Zakres cen od do
Tylko nowości
Tylko promocje
PROTEAZA NEUTRALNA (Bacillus subtilis)

PROTEAZA NEUTRALNA (Bacillus subtilis)

Ceny widoczne po zalogowaniu
    NEUTRAL PROTEASE (Bacillus subtilis)

    Neutral Protease is produced from non-genetic modified strains of Bacillus subtilis through submerged fermentation, extraction and refining process. Catalyzes protein hydrolysis in neutral environment and generates peptide and a small quantity of amino acids.
    dodaj do porównaniadodaj do schowka
    Transglutaminaza Meat Glair 901, 1kG for professionals

    Transglutaminaza Meat Glair 901, 1kG for professionals

    Ceny widoczne po zalogowaniu
      MeatGlair Transglutaminaza (Tg-901)

      (do rekonstrukcji mięsa)  

       
      jest preparatem zawierającym enzym transglutaminazę do zastosowania w wymagających wysokiej aktywności enzymatycznej aplikacjach spożywczych. Preparat enzymatyczny jest przeznaczony do rekonstrukcji mięsa przygotowywania produktów wysokotechnologicznych.
      dodaj do porównaniadodaj do schowka
      MeatGlair Transglutaminaza Tg-ME, 0,5 kG for professionals

      MeatGlair Transglutaminaza Tg-ME, 0,5 kG for professionals

      Ceny widoczne po zalogowaniu
        MeatGlair Transglutaminaza (Tg-ME)

        (do poprawy tekstury i wytrzymałości przetworów mięsnych)  

         
        jest preparatem zawierającym enzym transglutaminazę do zastosowania w wymagających wysokiej aktywności enzymatycznej aplikacjach spożywczych. Preparat enzymatyczny jest przeznaczony do teksturyzacji i poprawy wytrzymałości produktów mięsnych.
        dodaj do porównaniadodaj do schowka
        MeatGlair Transglutaminaza Tg-ME, 1kG for professionals

        MeatGlair Transglutaminaza Tg-ME, 1kG for professionals

        Ceny widoczne po zalogowaniu
          MeatGlair Transglutaminaza (Tg-ME)

          (do poprawy tekstury i wytrzymałości przetworów mięsnych)  

           
          jest preparatem zawierającym enzym transglutaminazę do zastosowania w wymagających wysokiej aktywności enzymatycznej aplikacjach spożywczych. Preparat enzymatyczny jest przeznaczony do teksturyzacji i poprawy wytrzymałości produktów mięsnych.
          dodaj do porównaniadodaj do schowka
          MeatGlair Transglutaminaza Tg-HT (>2000u/g), 500gr

          MeatGlair Transglutaminaza Tg-HT (>2000u/g), 500gr

          Ceny widoczne po zalogowaniu
            MeatGlair Transglutaminaza (Tg-HT)

            (wysokoaktywny preparat transglutaminazy akt.>2000u/g))  


            Preparat zawierający enzym transglutaminazę do zastosowań w wymagających wysokiej aktywności enzymatycznej  aplikacjach spożywczych.
            dodaj do porównaniadodaj do schowka
            MeatGlair (100g) for home & kitchen

            MeatGlair (100g) for home & kitchen

            Ceny widoczne po zalogowaniu
              MeatGlair Transglutaminaza (Home & Kitchen)

              (do zastosowania w aplikacjach kuchennych)  

               
              Preparat enzymatyczny zawierający transglutaminazę do zastosowania w aplikacjach kuchennych. Oprócz transglutaminazy i maltodekstryny preparat  zawiera rozpuszczalne w wodzie białka z mleka krowiego - kazeinian sodu.
              dodaj do porównaniadodaj do schowka

              Kontakt

              • NOVAZYM POLSKA s.c.
                Wielkopolska Centre of
                Advanced Technologies
                ul. Umultowska 89 C build. A/38
                61-614 Poznań,
                POLAND
                Tel + 48 61 610 39 10
                Fax + 48 61 610 39 11
                email: info@novazym.pl

                NIP: 9721099648
              • E-mail:info@novazym.pl
              • Telefon+48 61 610 39 10
                +48 607 312 486
              • Fax+48 61 610 39 11
              • Godziny działania sklepu9-16

              Visitor GPS

              Oprogramowanie sklepu shopgold.pl
              Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).